Här finns vi.

Så här hittar ni till oss.

Vi bor i den vackra lilla byn Gårdby, på östra sidan av ön. Det tar ca. 15 minuter att köra till oss från brofästet.

Vi bor längst norr ut i byn i ett gult hus och ett gult garage alldeles intill vägen. Och på husväggen sitter en stor svart Lagotto i plåt, ja nästan naturlig storlek. Den är mattes stolthet från Agronuis Design AB och matte har låtit sätta beslysning bakom. och på alla dygnets mörka timmar lyser lagottoskylten så fint.

När man kommer är det bra att köra in framför vårt garage, och parkera bilen. Trimmet ligger i den bortre delen av garaget och det sitter en stor skylt med texten Hundvård utanför dörren. 

Välkomna

Adress

Karin Lindahl
Gårdby 104A
386 92 Färjestaden
Sverige

Öppettider: Enligt överenskommelse

Jag klipper alla tider i veckan om det passar, men alltid enligt överenskommelse.

Senaste kommentaren

11.02 | 07:19

Det står i rasstandarden att rasen ska ge skall/larma vid besökare. Men sen ska den ge sig. Absolut inte vakta och vara otrygg med människor. Mina hundar älskar människor och hundar.

11.02 | 07:16

Det gäller att vänja hunden tidigt vid behandling och att vara trygg på bordet. Man måste bygga en relation med hunden och få den att känna sig trygg. Hunden ska kunna hanteras av alla!

11.02 | 07:11

Tack för det! En bra lagotto passar nog de flesta aktiva människor. De behöver jobba mycket med huvudet och nosen, men också att kunna koppla av.

07.02 | 13:29

Vilken trevlig sida , underbar film på den flygande lagotton. Är lagotton lämplig till en blivande pensionär? Mvh Annika

Dela den här sidan