Malla får hjälp med att borsta tänderna med en batteridriven barntandborste!

Malla gillar verkligen att borsta tänderna med sin batteridrivna Colgate tandborts med One Direction på! 

Mer eller mindre varje kväll när jag borstar mina tänder med min eltandborste kommer Malla in i badrummet och sätter sig och ser bedjande på mig för att få borsta sina tänder. I början fick hon en liten liten nyttig godis som belöning, men det behövs inte länge.

Tre veckor tog det att vänja Malla med vanlig tandborste innan jag åkte och köpte den fina rosa batteridrivna tandborsten. Ibland har vi hundtandkräm på och ibland bara borstar vi med ljummet vatten. Det här ger massage åt Mallas tandkött och tar bort  plack och skräp på och mellan hennes tänder.

Senaste kommentaren

11.02 | 07:19

Det står i rasstandarden att rasen ska ge skall/larma vid besökare. Men sen ska den ge sig. Absolut inte vakta och vara otrygg med människor. Mina hundar älskar människor och hundar.

11.02 | 07:16

Det gäller att vänja hunden tidigt vid behandling och att vara trygg på bordet. Man måste bygga en relation med hunden och få den att känna sig trygg. Hunden ska kunna hanteras av alla!

11.02 | 07:11

Tack för det! En bra lagotto passar nog de flesta aktiva människor. De behöver jobba mycket med huvudet och nosen, men också att kunna koppla av.

07.02 | 13:29

Vilken trevlig sida , underbar film på den flygande lagotton. Är lagotton lämplig till en blivande pensionär? Mvh Annika

Dela den här sidan